Μεγάλη κίνηση για το Λαύριο, κράτησε τον Λαμπ!

Μεγάλη κίνηση για το Λαύριο, κράτησε τον Λαμπ!

Ο Ντορόν Λαμπ θα παραμείνει στο Λαύριο για ακόμη έναν χρόνο σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση του συμβολαίου του.

Την επιστροφή του Ντορόν Λαμπ ανακοίνωσε το Λαύριο. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και αναμένεται στην χώρα μας πριν την έναρξη της προετοιμασίας,. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς την περσινή σεζόν ο πρώην ΝΒΑερ είχε σε 14 παιχνίδια του Λαυρίου 13,2 πόντους και 2,6 ασίστ μέσο όρο. Με τη διοίκηση του Λαυρίου να τον πείθει να παραμείνει στον σύλλογο, ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας στο Eurocup.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την επιστροφή του Ντορόν Λαμπ στην ομάδα! Ο Αμερικανός γκαρντ, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα μας και θα αποτελέσει τη γραμμή πυρός του Λαυρίου.

Ο Λαμπ την περσινή σεζόν, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, σκοράροντας κατά μέσο όρο 13,2 πόντους κι έχοντας 2,6 ασίστ σε 14 αγώνες.

Η επιστροφή του πρώην ΝΒΑερ, με τους Μιλγουόκι Μπακς και τους Ορλάντο Μάτζικ, στο Λαύριο, αποδεικνύει περίτρανα ότι η ομάδα μας χτίζει σχέσεις ζωής και αποτελεί την πρώτη επιλογή για παίκτες τόσο μεγάλης, αγωνιστικής και όχι μόνο, αξίας όπως ο Doron Lamb!

Ο 27χρονος σταρ θα έρθει στην Ελλάδα πριν την έναρξη της αγωνιστικής προετοιμασίας, ώστε να τεθεί από την πρώτη στιγμή στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Λαυρίου, συνεχίζουν την προσπάθεια ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί με επιτυχία στη δύσκολη φετινή σεζόν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της πόλης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ