STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ήρωας από το… πουθενά παρολίγον να γίνει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο διεθνής φόργουορντ που φέτος παίζει ελάχιστα και όλα συνηγορούν ότι στο τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσει από τους Πράσινους, βρήκε χρόνο συμμετοχής στο game 2 μέσα από τα πολλά φάουλ των συμπαικτών του και πήγε να φέρει το ματς «τούμπα».
Από το +20 του Ολυμπιακού (62-42 στο 27΄) ως το ερυθρόλευκο συν 5 (77-72 του 37΄), ο Παπαπέτρου ήταν καταπληκτικός. Και συνολικά ως ότου αποβληθεί με πέντε φάουλ λίγο πριν τη λήξη, πέτυχε 16 πόντους σε 20:29. Με 4/6 τρίποντα, 2/2 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο.
Ακριβώς 16 πόντους πέτυχε και ο Κώστας Σλούκας που με τη σειρά του ελέω φάουλ του Κέντρικ Ναν έπαιξε 33΄, σχεδόν «διπλάσιο» χρόνο δηλαδή από ότι συνήθως