Λεπενιώτης: «Ο Γιαννακόπουλος μου είπε: ‘πήγαινε πες στον Αγγελόπουλο εγώ θα βιάσω την κόρη του μπροστά του’»

Λεπενιώτης: «Ο Γιαννακόπουλος μου είπε: ‘πήγαινε πες στον Αγγελόπουλο εγώ θα βιάσω την κόρη του μπροστά του’»

Συγκλονιστικές κατηγορίες από τον Νίκο Λεπενιώτη για όσα φέρεται να είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους προέδρους του Ολυμπιακού.

Ο Νίκος Λεπενιώτης μίλησε για όσα συνέβησαν μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των αδερφών Αγγελόπουλων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Διευθυντή Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για όσα κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος φέρεται να εκφράστηκε με άσχημα λόγια για την κόρη του προέδρου των Ερυθρόλευκων.

Η τοποθέτηση που έκανε ο Νίκος Λεπενιώτης:

«Η συγκεκριμένη υβριστική φράση που είναι εξωπραγματική αηδιαστική. Ήρθε σε εμάς δύο φορές και είπε ‘πήγαινε πες στον Αγγελόπουλο, εγώ την κόρη του θα την βιάσω μπροστά του’. Υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες, άνθρωποι από την ομάδα του, άνθρωποι από την ασφάλειά του. Το επανέλαβε και κάτω από την μπασκέτα μπροστά από τα μάτια της Εισαγγελέως».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ