
«Να γίνουν κανονικά με κόσμο, δεν φταίει σε κάτι ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης., για την ενδεχόμενη συνέχεια των τελικών της Stoiximan GBL, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Η Κυβέρνηση ανέβαλλε το Game 3 των τελικών της Stoiximan GBL, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό την προσεχή Τετάρτη(4/6, 21:00) και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τόνισε πως δεν υπάρχει η σκέψη για κεκλεισμένων των θυρών, σε περίπτωση που συνεχιστεί η σειρά.
Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ κλήθηκαν να συναντηθούν άμεσα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ώστε να βρεθεί ο τρόπος να συνεχιστούν τα ματς χωρίς απρόοπτα.
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το ενδεχόμενο να συνεχιστούν οι τελικοί της Stoiximan GBL χωρίς κόσμο
«Το ξαναλέω λοιπόν. Αυτό που λέει η κυβέρνηση και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού είναι ρητές δεσμεύσεις για τους επόμενους δύο – τρεις αγώνες που θα γίνουν. Να γίνουν κανονικά με κόσμο, δεν φταίει σε κάτι ο κόσμος. Άκουσα και για κεκλεισμένων των θυρών, το οποίο είναι μία ποινή που επιβάλλεται όταν υπάρχουν συγκεκριμένες συμπεριφορές, όπως λέει ο νόμος.
Δεν θα την πληρώσει ο κόσμος. Να υπάρξουν αυτές οι ρητές δεσμεύσεις και άμεσα θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, να ολοκληρωθεί και με το καλό να ξεκινήσει το επόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.