Ρίβερς: «Τραυματίστηκα σε μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου»

Ρίβερς: «Τραυματίστηκα σε μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου»

Ο Αμερικανός άσος, Κέι Σι Ρίβερς μίλησε για την περασμένη σεζόν με το Τριφύλλι, τον τραυματισμό που τον άφησε πίσω και τα μελλοντικά του σχέδια

Για τον τραυματισμό του μίλησε ο Κέι Σι Ρίβες, σημειώνοντας ότι τον πήγε πίσω σε μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, όταν ο Παναθηναϊκός διεκδικούσε την πρόκριση στο Final Four. Ωστόσο ο Αμερικανός άσος κάνει σχέδια για το μέλλον τονίζοντας ότι πρώτο βήμα είναι να βρει μια ομάδα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του και δεύτερον να επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «atthebuzzercb»:

«Η σεζόν με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε καλά, αλλά στα μισά της άρχισα να υποφέρω από ένα πρόβλημα σε κάποιο νεύρο και αυτό άρχισε να με επηρεάζει τη χειρότερη δυνατή στιγμή. Με στεναχώρησε πολύ αυτό, γιατί είχαμε πραγματικά πολλές πιθανότητες να φτάσουμε στο Final Four».

Όσον αφορά στην επόμενη χρονιά και στους στόχους του, ο Ρίβερς υπογράμμισε: «Πρώτα πρέπει να βρω μία ομάδα και στη συνέχεια να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Δυστυχώς, αυτός προέκυψε σε μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και με αποδυνάμωσε. Αυτή τη στιγμή, θέλω να βρω μία ομάδα με την οποία θα μπορώ να νικήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ