Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βεζένκοφ

Ο 23χρονος φόργουορντ ήρθε στην Ελλάδα και από Δευτέρα θα ξεκινήσει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο 23χρονος φόργουορντ «πέταξε» από τη Σόφια στην Αθήνα και λίγο μετά τις 18:00 προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος».

Η πτήση που μετέφερε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών ήταν αρχικά προγραμματισμένη να αφιχθεί στην Αθήνα στις 17:55, ωστόσο, υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση και τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 18:05.

Μετά τον διεθνή άσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν στην Αθήνα τους Ζακ ΛεΝτέι και Γιάνις Τίμα. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα ταξιδέψει μέσω Κωνσταντινούπολης, ενώ ο Λετονός άσος θα «πετάξει» από τη Ρίγα και αναμένεται στη χώρα μας τα ξημερώματα της Πέμπτης (02:40).

Οι Ερυθρόλευκοι ένας – ένας έρχονται σιγά σιγά στην Αθήνα για να ξεκινήσουν προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ. Το τριήμερο 17-20 Αυγούστου οι Πειραιώτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στις 21 θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση. Ο Ισραηλινός κόουτς έχει αναλάβει το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού, με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στους τίτλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ