Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα και ο ΛεΝτέι

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα και ο ΛεΝτέι

Ο Αμερικανός σέντερ έφτασε στην χώρα μας για λογαριασμό των Πειραιωτών και από αύριο τίθεται στη διάθεση της καινούργιας του ομάδας.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (15/08) ο Ζακ ΛεΝτέι. Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού αφίχθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 21:00 μέσω Κωνσταντινούπολης και από την Πέμπτη θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Πειραιά.

Αυτή ήταν η δεύτερη άφιξη για τον Ολυμπιακό μετά και τον Σάσα Βεζένκοφ, ενώ τελευταίος θα έρθει ο Γιάνις Τίμα, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Ο Λετονός γκαρντ θα ταξιδέψει στη χώρα μας από τη Ρίγα, προκειμένου να τεθεί και αυτός στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Η πρώτη προπόνηση για τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου, ενώ το τριήμερο 17-20 οι Ερυθρόλευκοι θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Ισραηλινός τεχνικός θα προσπαθήσει να «δέσει» τα κομμάτια του παζλ και να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, που θα κατακτήσει τους τίτλους στην Ελλάδα και θα τα δώσει όλα για την υπέρβαση στην Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ