Λεσόρ: «Αν είναι δυνατόν, τώρα θα πρέπει να πάω στον δικαστή» (pic)

Λεσόρ: «Αν είναι δυνατόν, τώρα θα πρέπει να πάω στον δικαστή» (pic)

Ο Ματίας Λεσόρ σχολίασε την κλήση που έλαβε για να απολογηθεί στον αθλητικό δικαστή.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Ματίας Λεσόρ παρά το γεγονός πως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στους τελικούς βρέθηκε στο Game 2 που έγινε στο ΣΕΦ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, θέλοντας να στηρίξει την ομάδα του.

Μάλιστα σήμερα (4/6) κλήθηκε σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή, μαζί με τους Γιαννακόπουλο, Σερέλη, Κοντό, Σλούκα και Παπαπέτρου για όσα έγιναν στον δεύτερο τελικό της Stoiximan GBL.

Ο Λεσόρ σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, αρνήθηκε να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας όταν τον απέβαλαν οι διαιτητές για για τον λόγο αυτό κλήθηκε σε απολογία.

Ο Γάλλος σέντερ σχολίασε αυτή την απόφαση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media: «Αν είναι δυνατόν, τώρα πρέπει να πάω στον δικαστή γαμ***» έγραψε συγκεκριμένα στο «X» ο Λεσόρ.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ