ΛεΝτέι: «Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, σημαντική η παρουσία του Μπλατ»

ΛεΝτέι: «Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, σημαντική η παρουσία του Μπλατ»

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αφίξεων συνέχεια στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τον Βεζένκοφ έφτασε στην Αθήνα και ο Ζακ ΛεΝτέι. Ο Αμερικανός σέντερ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, μίλησε για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι η παρουσία του Μπλατ και η ιστορία του συλλόγου έκαναν εύκολη την απόφασή του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Παράλληλα, τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στο πλάι «θρυλικών παικτών» και εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό.

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, θέλω να φτάσουμε σε πολλές νίκες. Η ιστορία, η παράδοση αυτής της ομάδας και φυσικά ο κόουτς Μπλατ έκαναν εύκολη την επιλογή μου. Θα βοηθήσει την καριέρα μου ο προπονητής. Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα οποιουδήποτε το να έρθει εδώ, σε μία ομάδα με τέτοια παράδοση. Ανυπομονώ να παίξω με θρυλικούς παίκτες και να νικήσουμε πολλά παιχνίδια. Ο κόσμος έχει ήδη δείξει πολλή αγάπη για μένα στα social media. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και τίτλους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο επόμενος παίκτης που αναμένεται στην Ελλάδα είναι ο Γιάνις Τίμας, με τον Λετονό να φτάνει στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης (02:40).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ