Οι διαιτητές του Game 3 μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Οι διαιτητές του Game 3 μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Έγινε γνωστή η διαιτητική τριάδα του Game 3 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε, δύο ώρες πριν το τζάμπολ του Game 3 των τελικών της Stoiximan GBL μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (21:00), τη διαιτητική τριάδα της κρίσιμης αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, μετά από τους Τσαρούχα, Τηγάνη, Κατραχούρα (Game 1) και τους Τσιμπούρη, Μαγκλογιάννη, Χριστινάκη (Game 2), ήρθε η σειρά των Παπαπέτρου, Πουρσανίδη, Θεονά να διαιτητεύσουν στο τρίτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Καρμπόνι – Όλα τα δεδομένα (vid)

Η τριάδα προέκυψε από ορισμό της ΚΕΔ/ΕΟΚ, ακριβώς όπως γινόταν σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

Υπενθυμίζεται, πως η σειρά των τελικών βρίσκεται στο 1-1 και όποιος εκ των δύο «αιωνίων» επικρατήσει απόψε στο ΟΑΚΑ, θα αποκτήσει προβάδισμα κατάκτησης του τίτλου, εν όψει του Game 4 στο ΣΕΦ την επόμενη Κυριακή (8/6, 21:00).

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ