Μπαρτζώκας: «Δείχνει σοβαρός ο τραυματισμός του Φαλ» (vid)

Μπαρτζώκας: «Δείχνει σοβαρός ο τραυματισμός του Φαλ» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που έκανε στο ημίχρονο τόνισε ότι ο τραυματισμός του Φαλ δείχνει να είναι σοβαρός, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Άτυχος στάθηκε ο Μουσταφά Φαλ στο game 3 των τελικών της Stoiximan Greek Basketball League, καθώς τραυματίστηκε στο δεξί πόδι πέντε λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού σε μια προσπάθειά του να μαρκάρει τον Τσεντί Οσμάν τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι αποχώρησε από το ΟΑΚΑ και μετέβη στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε στο ημίχρονο από τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ, που μεταδίδει το παιχνίδι, για την κατάσταση του Μουσταφά Φαλ και εμφανίστηκε προβληματισμένος, τονίζοντας ότι ο τραυματισμός του Γάλλου σέντερ δείχνει να είναι σοβαρός.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον έμπειρο άσο, που καταχειροκρότηθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού την ώρα που πήγαινε προς τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του Μουσταφά Φαλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ