Κύμη – ΠΑΟ 73-90

Κύμη – ΠΑΟ 73-90

Την έκτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πήρε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 90-73 της Κύμης στη Χαλκίδα με κορυφαίο τον Κρις Σίνγκλετον

Την έκτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πήρε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 90-73 της Κύμης στη Χαλκίδα έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κρις Σίνγκλετον που σημείωσε 35 πόντους.

Οι «πράσινοι» πάντως είχαν δυο πρόσωπα, καθώς στο πρώτο μέρος ήταν πολύ κακοί και βρέθηκαν να χάνουν από τους Ευβοιώτες που όσο μπορούσαν ήταν κοντά στο σκορ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Σίνγκλετον να έχει διάθεση και να έχει τις… απαντήσεις στην επίθεση, ενώ και ο Βουγιούκας κέρδιζε τις «μάχες» μέσα στη ρακέτα. Ετσι προηγήθηκε με 30-20 στο 9’ και εκεί οι «πράσινοι» θεώρησαν πως το παιχνίδι είχε κριθεί.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους στην άμυνα, ενώ με τους Μανωλόπουλο και ΜακΓκι κατάφεραν να βρουν λύσεις στην επίθεση. Ετσι ανέτρεψαν την κατάσταση και πέρασαν μπροστά στο σκορ με 37-35 στο 18’.

Μάταια ο Τσάβι Πασκουάλ προσπαθούσε να ξυπνήσει τους παίκτες του που έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και είχαν τραγική εικόνα. Το πρώτο μέρος τελείωσε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 40-37, αλλά να παρουσιάζει άθλιο αγωνιστικό πρόσωπο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός… πάτησε το γκάζι, σοβαρεύτηκε και με τον Σίνγκλετον να κάνει το… παιχνίδι της ζωής του πήρε στα χέρια του τα ηνία της αναμέτρησης. Ο Αμερικανός τελείωσε την περίοδο με 35 πόντους αποτελώντας το «σημείο αναφοράς για την ομάδα του Πασκουάλ, που ήταν πιο σοβαρή στην άμυνά της και μπόρεσε να περιορίσει τα ατού της Κύμης.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να σταματήσουν τον Σίνγκλετον ο, τι κι αν δοκίμασαν και βρέθηκαν να χάνουν με 16 πόντους διαφορά (63-47 στο 26’).
Το… νερό είχε μπει στο αυλάκι πλέον για τους «πράσινους» που έφτασαν να προηγούνται με 80-60 στο 34’, ενώ το σφύριγμα της λήξης τους βρήκε να προηγούνται με 90-73.

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό, καθώς σημείωσε 35 πόντους με 6/7 δίποντα και 6/8 τρίποντα, ενώ πολύ καλοί στο β μέρος ήταν οι Βουγιούκας και Παππάς.

Από την Κύμη που ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο διακρίθηκαν οι ΜακΓκι και Μανωλόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 37-40, 54-71, 73-90.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ