
Ανακοίνωση... χωρίς λόγια έβγαλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή για όσα έγιναν στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.
Πρόστιμα μοίρασε ο Αθλητικός Δικαστής στους «αιώνιους» για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του Game 3 του ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Ειδικότερα, χρηματικά πρόστιμα επιβλήθηκαν και στους Εβάν Φουρνιέ και Κέντρικ Ναν -και όχι με ποινή αποκλεισμού από αγώνα- κάτι που σημαίνει πως οι δυο σούπερσταρ θα είναι στη διάθεση των προπονητών τους για το κυριακάτικο Game 4 στο ΣΕΦ.
Λίγη ώρα μετά τις αποφάσεις, η πρώτη επίσημη αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έγινε μέσω των λογαριασμών του συλλόγου στα social media και ήταν… χωρίς λόγια. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» ανάρτησαν τη φράση «Ανακοίνωση ΚΑΕ Παναθηναϊκός», χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνεται κείμενο σε αυτή, παρά μόνο μια εικόνα με μαύρο φόντο.
Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ανακοίνωση ΚΑΕ Παναθηναϊκός pic.twitter.com/qBEFfBmBT6
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) June 8, 2025