Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: Η πράσινη ΚΑΕ ζήτησε να καταγράφονται ως υβριστικά τα συνθήματα εναντίον της Τουρκίας, τι απάντησε η Εισαγγελέας

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: Η πράσινη ΚΑΕ ζήτησε να καταγράφονται ως υβριστικά τα συνθήματα εναντίον της Τουρκίας, τι απάντησε η Εισαγγελέας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να καταγράφονται τα συνθήματα κατά Τουρκίας ως υβριστικά. Αυτή ήταν η απάντηση της Εισαγγελέα.

Λίγο πριν από την έναρξη του Game 4 των τελικών της Stoiximan GBL, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να καταγράφονται τα συνθήματα κατά Τουρκίας ως υβριστικά, ώστε να γίνει διακοπή του αγώνα αν υπάρξουν πέντε σχετικές παρατηρήσεις.

Διαβάστε επίσης: Ρεσιτάλ Ντόρσεϊ στο ΣΕΦ-Ξεσήκωσε την κερκίδα (vid)

Οι ερυθρόλευκοι σημειώνουν ότι στους κανονισμούς του ΕΣΑΚΕ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, κάτι που, όπως τόνισαν, μετέφερε και η Εισαγγελέας στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ