Ουίλιαμς: «Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να συνεργαστώ με τον ΠΑΟΚ»

Ουίλιαμς: «Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να συνεργαστώ με τον ΠΑΟΚ»

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ έφτασε απόψε ο Τζόρντιν Ουίλιαμς.

Ο 22χρονος Αμερικανός γκαρντ, τελευταία, χρονικά, μεταγραφική κίνηση για τον «Δικέφαλο», που για πρώτη φορά ταξίδεψε μακριά από την πατρίδα του, εμφανίστηκε με αρκετές αποσκευές στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Μακεδονία», αλλά και φανερό άγχος στις πρώτες δηλώσεις που έκανε σε εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο χώρο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος εδρεύει σε μια όμορφη πόλη και είναι ομάδα με παράδοση. Δε θα θεωρήσω κανένα λεπτό δεδομένο εδώ. Παίζω μπάσκετ όλη μου τη ζωή. Το να αποφασίσω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δόθηκε να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, δεν ήταν δύσκολο», ανέφερε αρχικά.

Κατέληξε ο Ουίλιαμς, επισημαίνοντας: «Θα κάνω στο γήπεδο ό,τι θελήσει ο προπονητής μου. Θα δουλεύω καθημερινά σκληρά, θα προσπαθήσω να δίνω στο παρκέ την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, για να βοηθώ την ομάδα. Θα διευκολύνει την προσαρμογή μου η παρουσία στον ΠΑΟΚ συμπατριωτών μου. Εχω να μάθω πολλά, σε αγωνιστικό επίπεδο, από παίκτες με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από το δικό μου, θέλω να μάθω πολλά για να προσαρμοστώ στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού και να βελτιώσω το δικό μου παιχνίδι. Ρώτησα και έμαθα για την ιστορία και την παράδοση του ΠΑΟΚ. Εύχομαι να κατακτήσουμε, στη διάρκεια της σεζόν, πολλές νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ