Ολυμπιακός : Στο ΣΕΦ για το πρώτο «ερυθρόλευκο» ραντεβού

Ολυμπιακός : Στο ΣΕΦ για το πρώτο «ερυθρόλευκο» ραντεβού

Ξεκίνησαν δουλειά οι Πειραιώτες με τους περισσότερους να συναντιούνται με τον Ντέιβιντ Μπλατ και παράλληλα να κάνουν τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις τους.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (17/08) το πρώτο ερυθρόλευκο ραντεβού στο ΣΕΦ μεταξύ των παικτών και του Ντέιβιντ Μπλατ για τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει μαζεμένους όλους τους αθλητές του και να κάνει την πρώτη -έστω και χαλαρή- προπόνηση εν όψει της νέας χρονιάς!

Οι Ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε μια προπόνηση προσαρμογής, όπως και αυτές που θα ακολουθήσουν το Σάββατο (18/08) και την Κυριακή (19/08).

Μια μέρα νωρίτερα (16/08) οι Σάσα Βεζένκοφ, Γιάνις Τίμα και Ζακ ΛεΝτέι έκαναν πλήρες πακέτο εξετάσεων, ενώ την Παρασκευή (17/8) υποβλήθηκαν άπαντες σε καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις. Επίσης, οι περισσότεροι (κάποιοι το είχαν κάνει νωρίτερα) έκαναν FMS (Functional Movement Screen) τεστ (σχετική φωτό Βεζένκοφ).

Οι Πειραιώτες τη Δευτέρα (20/08) θα περάσουν από εργομετρικά και την Τρίτη (21/08) θα γίνει η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας (πρωί-απόγευμα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ