
Ο Άλεκ Πίτερς επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στον τόπο καταγωγής του την Ουάσινγκτον για την καλοκαιρινή κατασκήνωση μπάσκετ που διοργανώνει.
Ο Άλεκ Πίτερς γύρισε ως πρωταθλητής στην πατρίδα του μετά την κατάκτηση της κορυφής της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό.
Ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ουάσινγκτον για έναν ιδιαίτερο σκοπό καθώς, διοργανώνει καλοκαιρινή κατασκήνωση μπάσκετ για νεαρούς αθλητές.
Κατά την επιστροφή του στην Αμερική, ο Πίτερς δήλωσε ότι νιώθει ευλογημένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εξέφρασε την χαρά του που μπορεί να βοηθάει τα νέα παιδιά να αναπτύξουν περαιτέρω τις ικανότητες του στο μπάσκετ.
Αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε:
«Είμαι σίγουρα ευλογημένος και εξαιρετικά τυχερός που κερδίζω πρωταθλήματα και βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για να μπορώ να μοιραστώ στιγμές με την οικογένειά μου και να έρχομαι σπίτι ώστε να είμαι κοντά με αυτά τα παιδιά.»
Αξίζει να αναφερθεί ότι το καμπ που διοργανώνει ο Πίτερς στο Ιλινόις έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον 100 νέων αθλητών που θα ήθελαν να χαράξουν την δική τους πορεία στο μπάσκετ.
Σχετικά με το καμπ ο Πίτερς δήλωσε:
«Είναι σχεδόν τέλεια η εξέλιξη που έχει σημειωθεί στο καμπ αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι στο μέλλον δεν θα το διοργανώνουμε μόνο για μία εβδομάδα, αλλά θα υπάρχει και μια δεύτερη μέσα στο καλοκαίρι.»