Επένδυση για το μέλλον με Μοσχόπουλο ο Ολυμπιακός

Επένδυση για το μέλλον με Μοσχόπουλο ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν δικό τους τον 16χρονο Ευθύμη Μοσχόπουλο από τον Αίολο Τρικάλων – Ο νεαρός παίζει στις θέσεις 1-4 και θα ενισχύσει τους Εφηβους του Ολυμπιακού.

Τη μεταγραφή του 16χρονου Ευθύμη Μοσχόπουλου στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Αίολος Τρικάλων. Ο νεαρός άσος, ύψους 1.98μ., μπορεί να καλύψει τις θέσεις 1-4 και τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στους Εφηβους των Πειραιωτών, οι οποίοι πέρσι αναδείχθηκαν πρωταθλητές. Επένδυση για το μέλλον από τους Ερυθρόλευκους, που δίνουν μεγάλη σημασία στα τμήματα υποδομής τους και συνεχίζουν να τα ενισχύουν με ταλέντα από όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Τρικάλων

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον 16χρονο Ευθύμη Μοσχόπουλο, όπως ανακοίνωσε η πρώην ομάδα του παίκτη, δηλαδή ο Αίολος Τρικάλων.

«Ο Αίολος Τρικάλων ανακοινώνει την παραχώρηση με ελεύθερη μεταγραφή του αθλητή Μοσχόπουλου Ευθύμη (1μ.98, 2002) στον Ολυμπιακό.

Ο Ευθύμης, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 1-4 αποτέλεσε από 7 ετών αναπόσπαστο κομμάτι της Ακαδημίας, της under 21 και πρωταγωνιστής σε όλες τις ηλικιακές ομάδες που αγωνίστηκε.

Άλλωστε στέφθηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας πέρυσι με το παιδικό όπως άλλωστε και τόσα άλλα παιδιά σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας.

Για τα επόμενα 2 χρόνια θα αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας εφήβους του Ολυμπιακού. Η οικογένεια του Αιόλου εύχεται στον Ευθύμη υγεία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ