Τέλος και επίσημα ο Χαραλαμπόπουλος από τον Παναθηναϊκό

Τέλος και επίσημα ο Χαραλαμπόπουλος από τον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Παναθηναϊκός χώρισαν τους δρόμους τους με τον νεαρό φόργουορντ να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τον τελευταίο καιρό ήταν κοινό μυστικό και πλέον αποτελεί πραγματικότητα. Μετά από έξι σερί σεζόν, ο Βασίλης Χραλαμπόπουλος δεν αποτελεί πλέον παίκτη του Παναθηναϊκού. Η ομάδα και ο παίκτης ήρθαν σε συμφωνία και έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας τους, με τον 21χρονο να αναζητά αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν πήγε όπως ήταν αναμενόμενο σε αυτή τη συνεργασία. Ο παίκτης παρά τις λαμπρές προδιαγραφές δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που ο ίδιος είχε δημιουργήσει για τον εαυτό του. Στα 5 χρόνια που έμεινε στην ομάδα μπορεί να κατέκτησε 8 τίτλους, αλλά έπαιξε ελάχιστα μη κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των εκάστοτε προπονητών του.

Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ, αλλά η αργή του εξέλιξη ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να εγκαταλείψει ένα πάλαι ποτέ πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ. Τώρα πλέον καλείται να βρει τη νέα του ομάδα και να προσπαθήσει να ξαναβρεί τον εαυτό του και να φτάσει εκεί που έδειξε πως μπορεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ