Ερχονται την Τετάρτη (22/08) οι ξένοι της ΑΕΚ

Ερχονται την Τετάρτη (22/08) οι ξένοι της ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν στην Αθήνα τους Ματσιούλις, Μέις, Ρόμπερσον, Σαντ – Ρος και Γκρίφιν.

Στην Αθήνα για να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσουν προετοιμασία με την ΑΕΚ αναμένονται την Τετάρτη (22/08) οι Ματσιούλις, Μέις, Ρόμπερσον, Σαντ – Ρος και Γκρίφιν.

Ο Λιθουανός φόργουορντ, ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί τη μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή της ΑΕΚ, θα ταξιδέψει στην Αθήνα με πτήση από τη Βιέννη και αναμένεται να φτάσει στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 20:10.

Οσον αφορά στους υπόλοιπους, ο Μέις θα έρθει το πρωί στις 9:20 με πτήση από το Τορόντο, ο Ρόμπερσον στις 16:05 από τη Νέα Υόρκη, ο Σαντ – Ρος στις 20:30 από την Κούβα μέσω Μαδρίτης και ο Γκρίφιν στις 20:45 από το Σικάγο μέσω Κωνσταντινούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

«Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει από σήμερα η ΑΕΚ.

Την Τετάρτη (22/08) αναμένονται στην Αθήνα οι νέοι ξένοι της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος 2018.

Πιο συγκεκριμένα, το χορό των αφίξεων ανοίγει ο Ξαβιέ Ρατάν Μέις. Ο Καναδός γκαρντ αναμένεται στην Αθήνα στις 9:20 με απευθείας πτήση από Τορόντο, και το απόγευμα (16:05) καταφθάνει από Νέα Υόρκη, ο Τάιλερ Ρόμπερσον.

Στις 20:10, o Γιόνας Ματσιούλις «προσγειώνεται» στο «Ελ. Βενιζέλος» μέσω Βιέννης. Ακολουθεί ο Χάουαρντ Σαντ – Ρος. Ο Κουβανός φόργουορντ αναμένεται στη χώρα μας στις 20:30 από την Αβάνα μέσω Μαδρίτης.

Το κύκλο των αφίξεων κλείνει ο Μάλκολμ Γκρίφιν. Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται στις 20:45 από το Σικάγο μέσω Κωνσταντινούπολης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ