Το πρότζεκτ έλαβε τέλος

Το πρότζεκτ έλαβε τέλος

Παναθηναϊκός και Χαραλαμπόπουλος υπέγραψαν τη λύση της συνεργασίας τους χωρίς όρους και αστερίσκους, ούτε με ρήτρα για τον Ολυμπιακό!

Ένα από τα πιο φιλόδοξα και πιο αισιόδοξα πρότζεκτ των τελευταίων χρόνων έλαβε τέλος για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν πριν από λίγη ώρα την αποδέσμευση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευθεί χωρίς όρους την επόμενη συμφωνία και να επιχειρήσει επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα to10.gr είχε γράψει πως η πορεία των δυο πλευρών φαινόταν προδιαγεγραμμένη και μοναδικό εμπόδιο για τη λύση της συνεργασίας ήταν το οκταετές συμβόλαιο, που είχαν συνάψει.

Την ίδια στιγμή η μεν πλευρά Χαραλαμπόπουλου αξίωνε κάποια αποζημίωση για να λυθεί το συμβόλαιο, το οποίο όριζε ετήσιες φετινές αποδοχές ύψους 350 χιλ. ευρώ.

Από την άλλη μεριά ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε αφενός να δώσει ούτε ευρώ στον νεαρό και παράλληλα έθετε αρχικά ζήτημα ειδικού όρου, που θα τον απέτρεπε από πιθανή συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι πως οι Πειραιώτες ρωτήθηκαν από τον ατζέντη του Χαραλαμπόπουλου, αλλά για την ώρα δεν έχουν δείξει ιδιαίτερη «ζέστη» για τον νεαρό, αν και το δέλεαρ για την απόκτηση μιας από τις μεγαλύτερες ελπίδες των πρασίνων είναι τεράστιο. Ειδικά μετά την «αρπαγή» του Παπαπέτρου…

Τελικά Παναθηναϊκός και Χαραλαμπόπουλος αποφάσισαν να «χωρίσουν» χωρίς αστερίσκους, αποζημιώσεις, ρήτρες και όρους. Το κοινό συμπέρασμα ήταν πως ο νεαρός φόργουορντ αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη να παίξει, να δοκιμαστεί, να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του και όχι να μπει σε διαδικασίες που χαρακτηρίζονται από την κόντρα των «αιωνίων».

Ο «βραχνάς» του υψηλού συμβολαίου έχει εκλείψει πλέον για τον Χαραλαμπόπουλο, που εξετάζει όλες τις προοπτικές. Αρης, Λαύριο, Περιστέρι είναι οι εναλλακτικές που υπάρχουν μπροστά του, αν και υπάρχει πλάνο ακόμα και για ομάδα του εξωτερικού.

Εκείνο που θέλουν ο παίκτης και το περιβάλλον του είναι πρώτα και κύρια ένα προπονητικό πρόγραμμα που θα βοηθήσουν τον «Χαραλαμπό» να ξεκολλήσει, να εξελιχθεί και να κάνει το ταλέντο του μπάσκετ.

Οσο για τον Παναθηναϊκό; Όπως και στην περίπτωση του Κόνιαρη και του Παπαγιάννη έχει να λέει πως διατηρεί ένα ηθικό (και όχι φυσικά απαραίτητα δεσμευτικό) προβάδισμα σε περίπτωση που 21χρονος φόργουορντ είναι πλέον έτοιμος να ανταποκριθεί στο «πρέπει» μιας μεγάλης ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ