Επιστροφή στα παρκέ για τον Παναθηναϊκό (pics)

Επιστροφή στα παρκέ για τον Παναθηναϊκό (pics)

Η πρώτη συγκέντρωση και η παρθενική προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν είναι γεγονός, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τους λοιπούς νεοαποκτηθέντες άσους να τραβούν τα βλέμματα.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός επέστρεψε στο παρκέ και ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, σήμερα Δευτέρα (20/08).

Οι Πράσινοι μαζί με τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ, αφού πρώτα οι παίκτες, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις στον «Φιλοκτήτη» και σε ιατρικές εξετάσεις στο «ΥΓΕΙΑ». Ο Βέλγος άσος, Ματ Λοτζέσκι, που έφτασε σήμερα στην Αθήνα και ο Τζέιμς Γκιστ που αναμένεται αύριο (21/8) θα συμπληρώσουν το ρόστερ και έτσι ο τεχνικός της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, θα μπορεί να σχεδιάσει την έναρξη της επίσημης προετοιμασίας της ομάδας.

Όπως ήταν φυσικό στη σημερινή ανεπίσημη συγκέντρωση η προσοχή έπεσε πάνω στον Έλληνα διεθνή φόργουορντ, Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος μετά από πέντε χρόνια στα ερυθρόλευκα έκανε την εμφάνισή του στο παρκέ με το Τριφύλλι στο στήθος, αλλά και στους έτερους νέους αστέρες της ομάδας.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ