Ξεκίνησε προετοιμασία η Κύμη

Το απόγευμα της Δευτέρας (20/8) έγινε η πρώτη προπόνηση της Κύμης για τη νέα σεζόν, με τους Κάμφορ και Μπολντς να φτάνουν Ελλάδα την Τετάρτη

Ξεκίνησε προετοιμασία η Κύμη | to10.gr

Η ομάδα της Κύμης ξεκίνησε από σήμερα (20/8) τις προπονήσεις για να παρουσιαστεί έτοιμη στη νέα σεζόν. Η ομάδα της Εύβοιας με ενημέρωση της για την πρώτη προπόνηση αναφέρει:

«Η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα την πρώτη της φετινή προπόνηση με το παρών να δίνουν όλοι οι παίκτες, εκτός από τους Κάμφορ, Μπολντς και Ουάσινγκτον που αναμένονται στην χώρα μας την Τετάρτη (22/8). Πριν την έναρξη της προπόνησης ο κόουτς Καστρίτης αφού παρουσίασε το επιτελείο της ομάδας, καλωσόρισε τους παίκτες και τους ενημέρωσε για το τι ακριβώς θέλει από αυτούς κατά την διάρκεια της σεζόν. Ζήτησε κυρίως σκληρή δουλειά, προσήλωση και πειθαρχία, ενώ στάθηκε ιδιαιτέρως στην ενότητα που είναι βασική προϋπόθεση για την τελική επιτυχία.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε καταγραφή ανθρωπομετρικών χαρακτηριστικών και αξιολόγηση λειτουργικότητας της κίνησης των αθλητών υπό την εποπτεία του γυμναστή της ομάδας κ Δημήτρη Πασπαλά. Στην συνέχεια ανέλαβαν ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης και οι βοηθοί του Ισίδωρος Κουτσός και Δημήτρης Βαρβούνης, με την πρώτη προπόνηση να κυλάει σε χαλαρούς ρυθμούς. Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο εργομετρικός έλεγχος των παικτών, ενώ είναι προγραμματισμένη και απογευματινή προπόνηση».

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο