Μπλατ: «Να είμαστε αφοσιωμένοι στην τελειότητα» (vids)

Μπλατ: «Να είμαστε αφοσιωμένοι στην τελειότητα» (vids)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών, αποθέωσε τον Σπανούλη και υποσχέθηκε «ό,τι καλύτερο για τον κόσμο»!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για τον νέο, δικό του Ολυμπιακού. Ο νέος τεχνικός των Ερυθρόλευκων, από το κλειστό του ΣΕΦ, όπου πραγματοιούνται οι πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας των Πειραιωτών, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε σε όλα. Στην προσαρμογή του, στο μπάσκετ που θέλει να παίξει, στο ρόστερ και τις τυχόν αλλαγές, στον Βασίλη Σπανούλη και φυσικά στους στόχους…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προσαρμογή του και τους στόχους του στον Ολυμπιακό: «Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου, έχω εμπειρία από την Ελλάδα, ξέρω την ομάδα, γιατί έχω δουλέψει και σε άλλες ομάδες υψηλού επιπέδου και έτσι ξέρω πολύ καλά τον Ολυμπιακό. Το καλύτερο δυνατό και από εμένα και από τους παίκτες για να είμαστε αφοσιωμένοι στην τελειότητα».

Για το τι να περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού: «Αυτό που θα περιμένετε από εμένα είναι την καλύτερή μου προσπάθεια και την θέλησή μου να αποδίδουν στο τέλειο οι παίκτες μου, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουμε. Αυτό θα το βλέπετε, όταν μας παρακολουθείτε. Είναι νωρίς να πούμε παραπάνω. Αν δείτε πώς χτίσαμε το ρόστερ, μπορείτε να φανταστείτε τι θα δείτε».

Για τον συνδυασμός τρέξιμο και σκέψη και κατά πόσο αποτυπώνει τον φετινό Ολυμπιακό: «Το γεγονός ότι έχουμε έμπειρους παίκτες, που καταλαβαίνουν το μπάσκετ, μαζί με την αθλητικότητα που φέραμε, θα μας επιτρέψει να παίξουμε γρήγορα και μοντέρνα. Αυτό είναι σημαντικό για εμάς, τους οπαδούς μας και τους στόχους μας».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι δύο χρόνια χωρίς τίτλους: «Ο κόσμος μας αξίζει την καλύτερή μας προσπάθεια και την αφοσίωσή μας, για να κάνουμε τον Ολυμπιακό επιτυχημένο, όπως ήταν στο παρελθόν. Πίστευα πάντα πως τα αποτελέσματα ακολουθούν. Αυτό που προηγείται είναι η συγκέντρωσή και η αφοσίωσή σου. Ο κόσμος αξίζει το καλύτερο, αυτό πρέπει να τους φέρουμε».

Για τη διαχείριση των σταρ και τον Βασίλη Σπανούλη: «Είχα την τύχη και την ατυχία να βρεθώ απέναντι στον Σπανούλη εδώ και πολλά χρόνια. Είναι πιο ωραίο να είσαι μαζί του, παρά αντίπαλός του. Είναι από τους μεγαλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Τέτοιους παίκτες θες να προπονήσεις και με τέτοιους παίκτες θέλουν να παίξουν και οι υπόλοιποι».

Για το αν έχει κλείσει το ρόστερ: «Δεν περιμένω κάποια αλλαγή τώρα. Επειδή είμαστε στον επαγγελματικό αθλητισμό ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Έχουμε ένα γεμάτο και ταλαντούχο ρόστερ. Είμαι χαρούμενος για το πώς τα έχουμε βρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ