Σπανούλης: «Ομάδα με πνεύμα νικητή που θα κατακτήσει τίτλους» (vids)

Σπανούλης: «Ομάδα με πνεύμα νικητή που θα κατακτήσει τίτλους» (vids)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για τη νέα σεζόν και έθεσε ως στόχο τη δημιουργία μίας ομάδας που θα «παντρέψει» τα νιάτα με την εμπειρία και θα κατακτήσει τίτλους.

Το στίγμα για τη νέα αγωνιστική χρονιά έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τονίζει ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα έχει το πνεύμα του νικητή, χαρακτήρα και συγκεκριμένους ρόλους. Παράλληλα, τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να «παντρέψουν» την εμπειρία με τα νιάτα και να φτιάξουν ένα σύνολο που κατακτήσει τίτλους. Οσον αφορά στον ίδιο, ο έμπειρος άσος δήλωσε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νέα σεζόν: «Είναι μια καινούργια χρονιά. Ξεκινάμε μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες και κοντινά όνειρα. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

Για το αν η φετινή σεζόν του θυμίζει το 2011: «Σίγουρα έχει μερικά κοινά στοιχεία, αλλά ποτέ οι χρονιές δεν ξέρεις αν θα εξελιχθούν ίδιες. Μακάρι να εξελιχθεί ίδια. Υπάρχουν καινούργια πρόσωπα, καινούργια φιλοσοφία. Θα χρειαστεί χρόνος να βγάλουμε αυτά που θέλει ο κόουτς στο παρκέ».

Για το αν… ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ του Ναβάρo: «Εγώ περιμένω να τα πάει καλά η ομάδα. Να πάρουμε τίτλους, να έχουμε υγεία, είναι κάτι που μας έλειψε τα προηγούμενα χρόνια. Πάνω από όλα είναι η ομάδα και οι τίτλοι και μετά το προσωπικό».

Για τον Ολυμπιακό που χτίζεται για τη νέα σεζόν: «Ήρθαν νεαροί ταλαντούχοι παίκτες και κάποιοι που παίζουν πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να παντρέψουμε την εμπειρία με τα νιάτα. Να ενώσουμε τα στοιχεία και να τα βγάλουμε στο γήπεδο».

Για το τι θέλει να μάθει στους νέους παίκτες της ομάδας: «Το θέμα είναι να κάνουμε μια ομάδα με πνεύμα νικητή, χαρακτήρα και ρόλους. Πάνω από όλους η ομάδα και μόνο το καλό της. Μόνο έτσι θα έχει επιτυχία η ομάδα».

Για τα καλά λόγια που είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ για τον ίδιο: «Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια, είναι όμορφο να ακούς καλά λόγια από τον προπονητή σου. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να επανέλθει στους τίτλους».

Για τις συζητήσεις που είχε με τον Μπλατ: «Μιλήσαμε για διάφορα πράγματα. Έγινε καλή κουβέντα και συνεχίσαμε».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος: «Είμαι καλά, ξεκουράστηκα. Είμαι έτοιμος για μια δύσκολη προετοιμασία. Πρέπει να βάλουμε πολλές ώρες δουλειάς στο γήπεδο. Θα χρειαστεί χρόνος και μυαλό. Από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να είμαι σε καλή κατάσταση και να βοηθήσω την ομάδα».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ