Παναθηναϊκός : Ο Τόμας, η USA Team και ο Πασκουάλ

Παναθηναϊκός : Ο Τόμας, η USA Team και ο Πασκουάλ

Ο Αμερικανός έχει δεχθεί πρόσκληση για την προεπιλογή των ΗΠΑ, αλλά στον Παναθηναϊκό το σκέφτονται να τον αφήσουν.

Έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο θα έχει ο Τσάβι Πασκουάλ το Σεπτέμβριο στη διάρκεια τη προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Ο Ντεσόν Τόμας είναι σε διαδικασία επαφών με τους παράγοντες της Ομοσπονδίας μπάσκετ των ΗΠΑ για να συμμετάσχει με την USA Team στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το 2019 στην Κίνα.

Οι ΗΠΑ στους αγώνες των προκριματικών παρατάσσονται δίχως τους NBAers, με παίκτες από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και την G-League, θα παίξουν στις 14 Σεπτεμβρίου με την Ουρουγουάη και στις 17 Σεπτεμβρίου με τον Παναμά και οι κλήσεις τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές επίσημα από τον Τζεφ Βαν Γκάντι.

Ο παίκτης έχει δεχθεί την πρόσκληση για την προεπιλογή, ώστε να παίξει με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό διότι στο ίδιο διάστημα αρκετοί παίκτες της ομάδας θα είναι επίσης με τις εθνικές τους ομάδες.

Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Λεκαβίτσιους θα είναι έτσι κι αλλιώς στα «παράθυρα» για την ευρωπαϊκή ζώνη και μια ακόμα απουσία θα είναι πραγματικός πονοκέφαλος για τον Καταλανό προπονητή.

Εξάλλου στο διάστημα εκείνο οι πράσινοι θα δίνουν σημαντικά φιλικά, λαμβάνοντας μέρος σε τουρνουά προετοιμασίας, στα οποία θα «μονταριστεί» η νέα ομάδα.

Αοπό την άλλη πλευρά είναι σαφές πως η τιμή για τον Αμερικανό είναι τεράστια και δεν κρύβει στο περιβάλλον του πως θα ήθελε πάρα πολύ να συμμετάσχει στην ομάδα των καλύτερων επιλογών του Τζεφ Βαν Γκάντι.

Τις επόμενες ημέρες οι συζητήσεις θα κορυφωθούν ανάμεσα στον παίκτη και τον Παναθηναϊκό και θα ληφθεί η απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ