Γλυνιαδάκης: «Ήξερα πως μια ημέρα θα επέστρεφα στην Κρήτη»

Γλυνιαδάκης: «Ήξερα πως μια ημέρα θα επέστρεφα στην Κρήτη»

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ανήκει κι επίσημα από χθες στο Ρέθυμνο και δήλωσε πως γνώριζε ότι θα επέστρεφε κάποια στιγμή στην Κρήτη.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, μετά από μία πολυετή και λαμπρή πορεία, επέστρεψε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης. Ο Χανιώτης σέντερ ενσωματώθηκε την Πέμπτη, 23/8 στις προπονήσεις του Ρεθύμνου, ομάδα που αποτελεί τον 10ο σταθμό της καριέρας του.

«Πάντα είχα στο βάθος του μυαλού μου να επιστρέψω στην Κρήτη και να παίξω στο Ρέθυμνο,» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Γλυνιαδάκης.

Στα 36 πλέον, ο Γλυνιαδάκης εξήγησε πως στόχος του είναι να βοηθήσει τη νέα ομάδα του: «Πάντα είχα στο βάθος του μυαλού μου να επιστρέψω στην Κρήτη και να παίξω στο Ρέθυμνο. Χαίρομαι που έγινε φέτος αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας η οποία εκπροσωπεί το κρητικό μπάσκετ στα σαλόνια της Basket League και έχει μία σταθερά επιτυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Προσωπικός στόχος είναι μονάχα να βοηθήσω την ομάδα και τίποτα άλλο πραγματικά. Με ενδιαφέρει να κερδίσουμε ομαδικά. Δεν ξέρω πόσο θα συνεχίσω, αλλά όσο αγωνίζομαι θέλω να προσφέρω στο παρκέ και αυτό προσπαθώ να κάνω τα τελευταία χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ