Παπαπέτρου : «Ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο»

Παπαπέτρου : «Ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο»

Η απάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου στην επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον του ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν λιτή και... φαρμακερή.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θέλησε να πει πολλά ως απάντηση στη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο πρώην συμπαίκτης του, Δημήτρης Αγραβάνης, με αφορμή την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό. Το μοναδικό σχόλιο, όμως, που έκανε επί τούτου κατά τη διάρκεια της media day, που διοργάνωσαν οι «πράσινοι» επ’ ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας τους, έσταζε… φαρμάκι. Έκανε λόγο για διαφορά μορφωτικού επιπέδου και αρχών.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε από εδώ και να απαντάμε ο ένας στον άλλον. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ και όχι να μιλάμε. Τώρα το τι πιστεύει ο καθένας είναι άλλη ιστορία. O καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο. Εγώ έχω μεγαλώσει με διαφορετικές αρχές», είπε.

Κατά τα άλλα, μίλησε για την απόφασή του να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και για όσα περιμένει να κάνει με τη νέα ομάδα του αυτή τη σεζόν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή σεζόν. Είμαστε πλήρεις από όλες τις απόψεις και μακάρι να δώσουμε τα μέγιστα μέσα στη σεζόν. Για μένα δεν ήταν κάτι τόσο διαφορετικό σαν συναίσθημα το να πάω από τον έναν αιώνιο αντίπαλο στον άλλο. Το παρελθόν το αφήνω πίσω, κοιτάω μπροστά. Ανήκω εδώ και είμαι χαρούμενος. Είναι μια απόφαση που την πήρα μόνος και χαίρομαι για ό,τι έρχεται στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ