Λάσμε : «Ο Γκιστ μου είπε «βάλε υπογραφή και τελείωνε»!

Λάσμε : «Ο Γκιστ μου είπε «βάλε υπογραφή και τελείωνε»!

Ο Γκαμπονέζος γύρισε στο ΟΑΚΑ κι από την πρώτη στιγμή φάνηκε σαν να μην έλειψε ούτε μια ημέρα

Ο Στεφάν Λάσμε επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και ήταν εμφανές πως συμπεριφερόταν σαν να μην είχε λείψει ούτε μια ημέρα. Ο Γκαμπονέζος σέντερ ήταν ευδιάθετος και μοίραζε χειραψίες με τους πάντες.

Μάλιστα έκανε συνεχώς παρέα με τον Γκιστ και αναφέρθηκε στο ρόλο που έπαιξε ο συμπατριώτης του στο να πει το «ναι» για την επιστροφή, στους στόχους και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Ρεαλιστικά ήξερα πως θα γύριζα κάποια στιγμή στην Ελλάδα, για διακοπές. Για τον Παναθηναϊκό, όμως ομολογώ πως δεν το περίμενα. Όταν είσαι εδώ, υπάρχει πίεση και δεν ξέρω αν το ήθελα. Μίλησα με τον πρόεδρο το καλοκαίρι, μου άρεσε η ιδέα και όσα μου είπαν. Μίλησα με τον Τζέιμς Γκιστ και τον Νικ Καλάθη και ένιωσα άνετα να πω το «ναι» και να επιστρέψω».

Για το ρόλο του Γκιστ: «Ο Γκιστ το έκανε ευκολότερο. Όταν πήρα το συμβόλαιο στα χέρια μου και έπρεπε να βάλω την υπογραφή σταμάτησα τους πάντες και είπα θέλω να το σκεφτώ. Και πήρα τον Τζέιμς τηλέφωνο. Τον ρώτησα «να υπογράψω ή όχι;» και μου είπε «βάλε υπογραφή και τελείωνε!». Και έβαλα την υπογραφή!»

Για το κατά πόσο έχει αλλάξει: «Έμαθα πολλά από τότε που έφυγα, άλλαξα πολύ. Όλοι αλλάζουν σε ό,τι αφορά το μπάσκετ. Κι εγώ δεν είμαι τόσο… άγριος όσο ήμουν παλιά. Και πάλι όμως μπορώ να παίξω. Το να είσαι στον Παναθηναϊκό, στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στη Ευρώπη. Είμαι πάντα ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Για τον Παναθηναϊκό και το Final Four: «Είμαι προετοιμασμένος: Κανένα σχόλιο! Κοιτάξτε.. Θέλουμε να νικάμε. Όλες οι μεγάλες ομάδες αυτό θέλουν. Να πάνε Final Four. Αλλά υπάρχουν περισσότερες από τέσσερις μεγάλες ομάδες. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών εδώ, υπάρχει ενθουσιασμός και κίνητρο.

Θα πρέπει να πάρουμε τις νίκες και ειδικά εντός έδρας γιατί δεν δικαιολογείται να μην το κάνουμε με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δεν πρέπει να καλλιεργούμε όμως προσδοκίες στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να προχωρήσουμε από αγώνα σε αγώνα και να πάμε βήμα- βήμα ως το τέλος».

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Είναι η δουλειά μου να διδάσκω τους μικρούς. Έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες και ανυπόμονους να νικήσουν και να δουλέψουν. Τον ξέρω τον Παπαγιάννη, ακόμη και στις ΗΠΑ όταν ήταν είχαμε μιλήσει. Θέλει να μάθει, ακούει, τουλάχιστον εμένα (γελάει) και θα είναι πολύ καλός. Μπορεί να είναι η χρονιά του φέτος και να δείξει τι μπορεί να κάνει σε υψηλό επίπεδο. Έχω ηρεμήσει αρκετά και θέλω να δείξω στους νεότερους πως να παίζουν μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ