Ο Χαραλαμπόπουλος με τα ερυθρόλευκα…

Ο Χαραλαμπόπουλος με τα ερυθρόλευκα…

Μπορεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος να ξεκινά την φετινή σεζόν με τα χρώματα του Λαυρίου όμως οι πιθανότητες να τον δούμε με τα ερυθρόλευκα μέσα στο 2019 είναι πολλές. Οι book έχουν τις απαντήσεις…

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει για το μέλλον του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Η αποδέσμευση του από τον Παναθηναϊκό που δεν μπόρεσε να στεριώσει και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του έφερε στο προσκήνιο την προοπτική του Ολυμπιακού και το αν οι ερυθρόλευκοι πρέπει να ασχοληθούν με τον Έλληνα άσο.

Μπορεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος να βρήκε στο Λαύριο την ευκαιρία να ξεκινήσει τη νέα σεζόν και να επιδιώξει να αποδείξει πως δεν θα μείνει στην ιστορία ως ένα ταλέντο που δεν μπόρεσε να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, όμως η προοπτική να φορέσει σύντομα τα ερυθρόλευκα μόνο απίθανη δεν είναι.
Για την ακρίβεια οι book που ασχολούνται και με το συγκεκριμένο θέμα το θεωρούν αρκετά πιθανό.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πιθανότητα να υπογράψει και να παίξει στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μέσα στο 2019 επιστρέφει 1.8 φορές το ποντάρισμα μας.

Στον αντίποδα η αντίθετη εξέλιξη, να μην βρεθεί δηλαδή στον Ολυμπιακό μέσα στο 2019 ο 21χρονος άσος επιστρέφει 1.9 φορές το ποντάρισμα μας.

Όπως και να έχει το θέμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο αναμένεται να είναι ένα από αυτά που θα μας απασχολήσουν τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα Μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ