Ρέθυμνο : Μεγάλες προσδοκίες σε χρονιά-πρόκληση

Ρέθυμνο : Μεγάλες προσδοκίες σε χρονιά-πρόκληση

Μετά από μία εβδομάδα προετοιμασίας οι Τράβις Ντάνιελς, Αλέξανδρος Σιγκούνας και Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος δηλώνουν αισιόδοξοι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας του Ρεθύμνου και οι παίκτες είναι σε θέση να εκτιμήσουν τα πρώτα δείγματα της δουλειάς που γίνεται. Η ιστοσελίδα της ΚΑΕ ζήτησε από τους Τράβις Ντάνιελς, Αλεξάνδρο Σιγκούνα και Κωνσταντίνο Οικονομόπουλο να μοιραστούν μαζί της τις πρώτες εντυπώσεις τους.

Ντάνιελς: «Μεγάλες προσδοκίες»

Ο Τράβις Ντάνιελς θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ρεθύμνου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Ρεθύμνου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Έχω μεγάλες προσδοκίες για τη φετινή χρονιά. Μέχρι στιγμής από αυτά που έχω δει από τους συμπαίκτες μου, μπορώ να πω ότι θα δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο, καθώς ξεχωρίζουν για το ταλέντο και το πάθος τους σε κάθε προπόνηση. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βελτιώσω κάθε στατιστική κατηγορία μου σε σχέση με την περσινή χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Σιγκούνας: «Να βοηθήσω με την εμπειρία μου»

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας χαρακτήρισε πρόκληση το Ρέθυμνο: «Το Ρέθυμνο είναι μία πρόκληση για μένα. Γι’ αυτό και δεν άργησα να δεχτώ την πρόταση της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόουτς και την διοίκηση που μου εμπιστεύονται μία θέση στο ρόστερ. Εγώ δεν έχω να κάνω τίποτα παραπάνω από το να δώσω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα.

Είμαι από τους μεγαλύτερους ηλικιακά Έλληνες στην ομάδα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο κομμάτι της εμπειρίας. Και όσον αφορά τους Αμερικάνους για να μπουν στο κλίμα του ελληνικού μπάσκετ και όσον αφορά τα νεαρά παιδιά, καθώς είναι πολύ σημαντικό να διαθέτεις νέους αθλητές με φιλοδοξίες, κίνητρο και να είναι σε θέση να σου δώσουν ενέργεια. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για τη λειτουργία μιας ομάδας.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Ρέθυμνο. Εδώ και αρκετά χρόνια στην Basket League δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και νομίζω τέτοιες ομάδες σπανίζουν και είναι κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πραγματικά είναι τιμή μου και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους».

Σχετικά με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό που αναμένεται τη φετινή χρονιά στην Basket League τόνισε: «Συμφωνώ απόλυτα. Μας περιμένει ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω τις δύο ομάδες που θα κινδυνεύσουν. Κάθε αγωνιστική θα είναι τελικός. Θεωρώ πως είναι πολύ καλό να αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο. Δεν μου άρεσε να βλέπω ομάδες στην Basket League να χάνουν με 30 και 40 πόντους. Πραγματικά χαίρομαι που το ερχόμενο πρωτάθλημα αναμένεται ανταγωνιστικό. Απαιτείται συνεχής εγρήγορση. Δεν σταματάει η δουλειά στο γήπεδο και αν δουλεύεις σωστά και έχεις πίστη στην ομάδα, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, στο τέλος θα δικαιωθείς».

Οικονομόπουλος: «Έτοιμος για το βήμα παραπάνω»

Ο Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν από αυτόν φέτος: «Το Ρέθυμνο και η Basket League είναι μία πρόκληση για μένα. Έκανα μία καλή χρονιά στην Α2 και θεωρώ πως είμαι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Βέβαια, πρόκειται για μία διαφορετική κατηγορία, με περισσότερη δύναμη και διαφορετικές ταχύτητες, αλλά νοιώθω πως με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ