Μορέιρα : «Να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Μορέιρα : «Να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Ο Γιανίκ Μορέιρα έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι στόχος της ομάδας θα είναι να παλεύει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Γιανίκ Μορέιρα έφτασε στη Θεσσαλονίκη και όπως τόνισε στόχος του «Δικέφαλου» θα είναι να παλεύει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πιο αναλυτικά ο Ανγκολέζος παίκτης δήλωσε:

«Πριν την υπογραφή, ο κόουτς κάλεσε τον ατζέντη μου μετά μίλησα κι εγώ μαζί του. Μου είπε για την ομάδα, για την πόλη και ήταν μια εύκολη απόφαση. Είδα ότι στον ΠΑΟΚ ήρθαν δυνατοί και καλοί παίκτες. Στόχος μας είναι να παλέψουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αυτή τη φιλοσοφία πρέπει να την χτίζουμε καθημερινά.

Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να πω τι κάνω καλά στο γήπεδο. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται και ό,τι μου πει ο προπονητής. Θέλω να είμαι ομαδικός. Έχω μάθει κάποια πράγματα για την ιστορία του κλαμπ από τον ατζέντη μου. Περιμένω να μάθω περισσότερα τώρα που ήρθα.

Είμαι ενθουσιασμένος από το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο προπονητής μου είπε ότι με ήθελε και πριν από 2-3 χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί του. Όσον αφορά την Εθνική, δεν είμαι σίγουρος αν θα αγωνιστώ. Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον προπονητή, να περάσω από τα ιατρικά τεστ και μετά θα μιλήσω με την ομάδα για το αν θα μου επιτρέψει να αγωνιστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ