Αποκατάσταση για τους παίκτες του Άρη (pics)

Αποκατάσταση για τους παίκτες του Άρη (pics)

Ασκήσεις αποφόρτισης έκαναν σήμερα (26/08) οι καλαθοσφαιριστές των κίτρινων, που επιστρέφουν αύριο στο κανονικό τους πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του Άρη στην Καστοριά κυμάνθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς σήμερα (26/08), καθώς οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ και έκαναν ασκήσεις αποκατάστασης με βάρη και έπειτα στην πισίνα.

Η αυριανή προπόνηση θα είναι και πάλι διπλή, ενόψει του πρώτου φιλικού των κίτρινων για φέτος κόντρα στην Καστοριά μεθαύριο Τρίτη.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει αναλυτικά :

«Χαρακτήρα αποφόρτισης είχε η σημερινή (26/08) προπόνηση για τους παίκτες του ΑΡΗ. Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του κατήρτισαν ένα πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη και πισίνα με τους παίκτες να χωρίζονται σε δυο γκρουπ.

Η μείωση της έντασης ήταν απαραίτητη για τους “κίτρινους”, μετά από τις δυνατές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών στο Άργος Ορεστικό, όπου η ομάδα μας πραγματοποιεί από την περασμένη Πέμπτη (23/08) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αύριο (27/08), οι παίκτες του ΑΡΗ επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, ενώ τη Τρίτη (28/08) το απόγευμα θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι (κεκλεισμένων των θυρών) απέναντι στη Καστοριά, στο κλειστό γήπεδο του Άργους Ορεστικού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ