Παπανικολόπουλος : «Όλα βαίνουν καλώς»

Παπανικολόπουλος : «Όλα βαίνουν καλώς»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες δουλειάς στα Γιάννινα δηλώνει ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Περιστερίου, Νίκος Παπανικολόπουλος

Η προετοιμασία του Περιστερίου στα Γιάννινα κυλά χωρίς προβλήματα και το πιο βασικό σε αυτή τη φάση είναι ότι προπονητές και παίκτες μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους όπως την είχαν σχεδιάσει. Αυτό είναι κάτι που τονίζει με έμφαση στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του Περιστερίου ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας, Νίκος Παπανικολόπουλος:

«Όλα κυλούν ομαλά. Βρισκόμαστε σε πολύ φιλόξενο περιβάλλον, με ιδανικές συνθήκες, κάτι που σημαίνει πως η δουλειά μας γίνεται όπως ακριβώς επιθυμούμε. Το βασικό αυτή την περίοδο είναι, πέρα από την υγεία, τα παιδιά να είναι μαζί για να γνωριστούν διότι έχουμε αρκετούς καινούργιους παίκτες».

Όσον αφορά την εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες του Γ.Σ.Π. από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας έως τώρα, ο Νίκος Παπανικολόπουλος δήλωσε: «Αυτή την περίοδο, ο κόουτς Πεδουλάκης αξιολογεί την διάθεση και την προσαρμοστικότητα των παικτών σε αυτά που τους λέει. Είμαστε ευχαριστημένοι από την διάθεση και την ομαδικότητα τους».

Η προπόνηση της Δευτέρας περιελάμβανε ασκήσεις στο παρκέ με τον Κίκι Κλαρκ να συμμετέχει σε αυτές. Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε το βράδυ της Κυριακής (26/8) στην πόλη και ακολουθεί πλέον τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη και των συνεργατών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ