Αρης : Επίσκεψη Γουλιέλμου στην προετοιμασία και αποθέωση της ομάδας από οπαδούς (pics)

Αρης : Επίσκεψη Γουλιέλμου στην προετοιμασία και αποθέωση της ομάδας από οπαδούς (pics)

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης βρέθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στην Καστοριά και τα είπε με τον Βαγγέλη Αγγέλου και τα μέλη της αποστολής. Δυναμικό «παρών» από τους οπαδούς του Αυτοκράτορα στην προπόνηση, η οποία ήταν ανοικτή.

Στο Άργος Ορεστικό βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (27/8) ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, που το πρωί παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, τα είπε με τον Βαγγέλη Αγγέλλου και τους παίκτες, μαθαίνοντας τα τελευταία νέα για την πορεία της προετοιμασίας.

Μαζί με τον ιδιοκτήτη του Αυτοκράτορα, ταξίδεψε και ο Αντιπρόεδρος της ΚΑ, Νίκος Κάλλεν. Οι δύο άνδρες παρακολουθούν την απογευματινή προπόνηση της ομάδας, το πρώτο μέρος της οποίας περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Εξάλλου η προπόνηση ήταν ανοικτή για τους φίλους του Αρη της Καστοριάς. Το δεύτερο μέρος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Άργους Ορεστικού. Οι φίλαθλοι του Αυτοκράτορα, υποδέχθηκαν με συνθήματα τον Βαγγέλη Αγγέλου και τους παίκτες του και δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα που θύμισε… μικρό Παλέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ