Φιλικό με τον Μπουρούση ο Παναθηναϊκός

Φιλικό με τον Μπουρούση ο Παναθηναϊκός

Την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ θα παίξει προπονητικό διπλό με τους Ζεγιάνγκ Λάιονς

Μετά το διήμερο ρεπό που πήραν για το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν πάλι τις προπονήσεις με τον Τσάβι Πασκουάλ να ανεβάζει ρυθμούς, μια και το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωί και απόγευμα… επίσκεψη στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» θα έχουν και αύριο διπλό πρόγραμμα με τον Καταλανό να αρχίζει φυσικά να βάζει και…πινελιές από το αγωνιστικό στυλ στο οποίο θα βαδίσει εφέτος η ομάδα.

Στο μεταξύ στην εθνική Λιθουανίας κλήθηκε ο Λούκας Λεκαβίτσιους και θα απουσιάσει από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια των προκριματικών στις 14 Σεπτεμβρίου με την Κροατία και στις 17 του ίδιου μήνα με την Ολλανδία.

Αυτό σημαίνει πως μαζί με την απουσία των Ελλήνων διεθνών ο Πασκουάλ θα έχει αρκετά σοβαρό πρόβλημα στην προετοιμασία της ομάδας εν μέσω φιλικών αγώνων, που θα χρησιμεύσουν για το μοντάρισμα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» είναι την Τετάρτη το μεσημέρι θα δώσουν ένα φιλικό κεκλεισμένων των θυρών προπονητικού χαρακτήρα στο ΟΑΚΑ με τους Ζεγιάνγκ Λαϊονς, την ομάδα του Γιάννη Μπουρούση, που είναι στην Ελλάδα για προετοιμασία.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Πορταριά, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους με διπλές προπονήσεις και πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ