Ρατάν-Μέις: «Στόχος να κερδίσουμε και τα τρία τρόπαια»

Ρατάν-Μέις: «Στόχος να κερδίσουμε και τα τρία τρόπαια»

Ο Ξαβιέ Ρατάν-Μέις μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τους στόχους του με την Ένωση και τις μάχες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Ξαβιέ Ρατάν-Μέις σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ομάδα της ΑΕΚ, τους στόχους που έχει με την Ένωση, ενώ μίλησε και για τις μάχες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Επίσης ο Καναδός γκαρντ τόνισε πως θέλει να είναι ένας από τους ηγέτες των κιτρινόμαυρων και να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω πως έχουμε ένα καλό σύνολο και έχει γίνει καλή δουλειά στην επιλογή των παικτών. Οι αθλητές είναι έτοιμοι να φέρουν εις πέρας τους ρόλους τους. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον και πιστεύω πως τις επόμενες 5-6 εβδομάδες που θα είμαστε μαζί θα γίνουμε μια οικογένεια. Τους περισσότερους από τους συμπαίκτες μου τους ήξερα. Πιστεύω πως μαζί με τον Γκρίφιν θα κάνουμε τρομερή δυάδα στην περιφέρεια.

Θέλω να είμαι ένας από τους καλύτερους, ένας ηγέτης της ομάδας και να βοηθήσω να κατακτήσουμε περισσότερα τρόπαια. Μακάρι να κατακτήσουμε ξανά δύο τρόπαια, η ομάδα έχει μπροστά της τρεις διοργανώσεις. Αυτός είναι ο στόχος μας, να κερδίσουμε και τα τρία τρόπαια. Δε νομίζω πως πρέπει να έχουμε στόχο να πετύχουμε κάτι λιγότερο από αυτό», πρόσθεσε.

Για τις μάχες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω κόντρα σε αυτές τις ομάδες και θα λάβω μέρος σε αυτή την αντιπαλότητα που υπάρχει. Έχω μάθει να είμαι πολύ ανταγωνιστικός και τέτοιες δοκιμασίες δεν τις παίρνω σαν ένα απλό παιχνίδι. Ανυπομονώ να παίξουμε σε αυτά τα παιχνίδια και ελπίζω όταν έρθουν να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ