Πανιώνιος : Ο Χιλ ζητά τα λεφτά του!

Πανιώνιος : Ο Χιλ ζητά τα λεφτά του!

Η νέα διοίκηση του Πανιωνίου θέλει να φτιάξει την ομάδα από την αρχή, όμως οι παίκτες που είχαν υπογράψει συμβόλαια με την προηγούμενη διοίκηση θέλουν τώρα τα λεφτά τους. Με πρώτο τον Κέισι Χιλ.

Η είδηση της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ Πανιώνιος μαθεύτηκε και στις ΗΠΑ. Στις έδρες των εταιρειών που εκπροσωπούν τους παίκτες, οι οποίοι είχαν συνάψει συμφωνίες και είχαν υπογράψει συμβόλαια με την προηγούμενη διοίκηση Αλευρογιάννη ως επιλογές του Θανάση Σκουρτόπουλου. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους, τους ατζέντηδες και τους πελάτες τους δηλαδή, το σημαντικό δεν είναι ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, αλλά να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Και καθώς βλέπουν πως μάλλον δεν πρόκειται να τηρηθούν, αρχίζουν να ασκούν πιέσεις.

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΚΑΕ έφτασε ένα mail με αποστολέα τον εκπρόσωπο του Κέισι Χιλ, του 25χρονου πόιντ γκαρντ, που είχε συμφωνήσει με τους Σκουρτόπουλο και Αλευρογιάννη από τις 3 Αυγούστου. Σε αυτό ο Αμερικανός ατζέντης εκφράζει τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι ο πελάτης του δεν έχει ειδοποιηθεί να έρθει στην Ελλάδα, όπως θα έπρεπε να έχει συμβεί από τις 20 Αυγούστου και στέλνει τελεσίγραφο: αν εντός 24 ωρών δεν του αποσταλεί το αεροπορικό εισιτήριο για να ταξιδέψει στην Αθήνα, θα καταγγείλει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Πανιώνιο.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά θα προσφύγει στη FIBA για να διεκδικήσει όλο το ποσό του συμβολαίου του, που όπως ισχυρίζεται, ανέρχεται στις 60.000 δολάρια.

Ο Χιλ είναι ο πρώτος που κινεί αυτή τη διαδικασία και η λογική λέει πως θα ακολουθήσουν και οι άλλοι Αμερικανοί, που έχουν υπογράψει συμβόλαια με τον Πανιώνιο. Για τα οποία υπεύθυνη τυπικά είναι η τωρινή διοίκηση, εφόσον δεν έχει συμφωνηθεί κάτι άλλο μεταξύ Χριστοδουλόπουλου και Αλευρογιάννη. Κι αυτό είναι ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουν ο νέος ιδιοκτήτης με τους συνεργάτες του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ