Επίσκεψη και στήριξη από Γιαννακόπουλο

Επίσκεψη και στήριξη από Γιαννακόπουλο

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήγε στο ΟΑΚΑ και μίλησε στους πράσινους πριν την αναχώρησή τους για το Πήλιο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ και είδε για πρώτη φορά τους παίκτες και τον Τσάβι Πασκουάλ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού δεν είχε κάνει την παρουσία του στους «πράσινους» κατά την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Περίμενε να περάσουν κάποιες ημέρες και σήμερα εμφανίστηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Εκεί βέβαια είχε συνομιλία με τον Πασκουάλ από τον οποίο ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και την εικόνα που έχει έως τώρα από την ομάδα.

Στη συνέχεια βέβαια χαιρέτησε όλους τους παίκτες καλωσορίζοντας και τυπικά τους καινούργιους, ενώ τους εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθειά τους.

Τους ξεκαθάρισε πως θα είναι κοντά τους σε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει και πως από αυτούς ζητά να προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό.

Ακολούθως έμεινε για λίγη ώρα στο γήπεδο παρακολουθώντας την προπόνηση. Αλλωστε ήταν η τελευταία πριν η αποστολή αναχωρήσει για το Πήλιο, όπου απο αύριο θα στρατοπεδεύσει ο Παναθηναϊκός για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ