Άρης : «Ξεμούδιασε» με την Καστοριά

Άρης : «Ξεμούδιασε» με την Καστοριά

Το πρώτο φιλικό του Άρη για φέτος είχε προπονητικό χαρακτήρα, ωστόσο η νίκη απέναντι στην Καστοριά ήρθε εύκολα, έστω και χωρίς Μποχωρίδη.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τη μονοτονία των προπονήσεων και να παίξουν μπάσκετ είχαν οι παίκτες του Άρη, οι οποίοι έπαιξαν στο Άργος Ορεστικό το πρώτο φιλικό για φέτος. Αντιμετώπισαν την Καστοριά και την κέρδισαν με 73-48, παρά το γεγονός ότι, ακριβώς επειδή το παιχνίδι είχε προπονητικό χαρακτήρα, κρατήθηκε σκορ ξεχωριστά σε κάθε περίοδο και όχι ενιαίο από την αρχή ως το τέλος.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν έπαιξε, διότι δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει οτιδήποτε μετά το διάστρεμμα που υπέστη το περασμένο Σάββατο, ενώ απών ήταν και Βαλάντης Κουρτίδης, που συνεχίζει τις θεραπείες στο αριστερό γόνατο υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή, Δημήτρη Αυτοσμίδη.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δοκίμασε κάποια πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις, ενώ για τους παίκτες η αναμέτρηση αποτέλεσε μια ευκαιρία για ξεμούδιασμα από τις δυνατές προπονήσεις.

Ο προπονητής του Άρη χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Βεργίνη, Σλαφτσάκη, Φλιώνη, Χρηστίδη, Αγγέλου, Μπελ, Νταλό, Μακ Γκι, Τζόουνς, Κάιζερ, Χάρις, Βλάσιο.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 22-9, 14-10, 19-18

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ