Παναθηναϊκός : Κέρδισε τον Μπουρούση και… πήγε Πήλιο

Παναθηναϊκός : Κέρδισε τον Μπουρούση και… πήγε Πήλιο

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 104-67 των Ζεγιάνγκ Λάιονς σε φιλικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 104-67 των Ζεγιάνγκ Λάιονς σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε στο ΟΑΚΑ.
Στο πρώτο του τεστ το «τριφύλλι» και μάλιστα κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Μπουρούση έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, αν και το παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε περισσότερο για να «ξεμουδιάσουν» οι παίκτες από το βαρύ πρόγραμμα του Τσάβι Πασκουάλ.
Στο πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν ο ΝτεΣόν Τόμας ήταν ο μοναδικός που δεν αγωνίστηκε, από την πλευρά του συνόλου του Τσάβι Πασκουάλ. Ο Αμερικανός φόργουορντ ένιωσε μια ενόχληση στη μέση και προτιμήθηκε να μην πάρει μέρος στο παιχνίδι για προληπτικούς λόγους.
Ο Καταλανός τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλησε να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και μαζί με τα λεπτά στο παρκέ μοιράστηκε και το… σκοράρισμα, με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν επιθετικό πλουραλισμό. Τα γνωστά καλά στοιχεία του έδειξε και ο Κιθ Λάνγκφορντ, που είχε καλά σουτ και σωστές επιλογές στην επίθεση.
Λάσμε και Παπαπέτρου ήταν πολύ καλοί στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, ενώ βέβαια οι πράσινοι έδειξαν πως ακόμα θέλουν δουλειά για να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο απόδοσης.
Μετά το φινάλε της αναμέτρησης η αποστολή του «τριφυλλιού» αναχώρησε για την Πορταριά του Πηλίου, όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Τα δεκάλεπτα: 36-22, 54-37, 86-47, 104-67.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ