ΠΑΟΚ : Πρώτο φιλικό με Ολυμπιακό χωρίς Αθηναίου

ΠΑΟΚ : Πρώτο φιλικό με Ολυμπιακό χωρίς Αθηναίου

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Μέτσοβο χωρίς τον τραυματία Γιάννη Αθηναίου, που έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, που περιελάμβαναν μόνο προπονήσεις, στον ΠΑΟΚ έφτασε η ώρα των φιλικών. Και η αρχή θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Μέτσοβο (19.00), για το οποίο η αποστολή του «δικεφάλου» αναχώρησε μετά τη μεσημεριανή προπόνηση στην Πυλαία.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα δει κάποια πρώτα πράγματα σε αυτό το παιχνίδι, αν και η ομάδα του δεν θα είναι πλήρης. Ο Γιάννης Αθηναίου έμεινε στη Θεσσαλονίκη, διότι πρέπει να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και φυσιοθεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα του αριστερού του ποδιού (έχει υποστεί θλάση έσω κεφαλής γαστροκνημίου). Στη Θεσσαλονίκη έμεινε και ο Δημήτρης Καραμανώλης.

Αντίθετα στο Μέτσοβο πήγε ο Απόλλων Τσόχλας, παρόλο που δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πήρε μαζί του τους εξής καλαθοσφαιριστές: Τζαμάλ Τζόουνς, Γιανίκ Μορεϊρά, Λίνο Χρυσικόπουλο, Σταύρο Σχίζα, Αντώνη Κόνιαρη, Θοδωρή Καρρά, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα, Μαλίκ Πόουπ, Τζόρτνιν Ουίλιαμς, Ουίλιαμ Χάτσερ και Φιλ Γκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ