ΑΕΚ : Χωρίς Λαρεντζάκη στο Ζλάτιμπορ

ΑΕΚ : Χωρίς Λαρεντζάκη στο Ζλάτιμπορ

Η ΑΕΚ αναχωρεί την Πέμπτη για το Ζλάτιμπορ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, με 14 παίκτες και χωρίς τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Διαβάστε γιατί μένει στην Αθήνα ο διεθνής γκαρντ.

Οι προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκαν επί του παρόντος και η αποστολή της ΑΕΚ ετοιμάζεται να γνωρίσει τις… Δειναρικές Άλπεις. Το πρωί της Πέμπτης αναχωρεί για το Ζλάτιμπορ της Σερβίας, όπου θα παραμείνει ως τις 6 Σεπτεμβρίου κι εκεί ουσιαστικά ο Λούκα Μπάνκι θα βάλει τις βάσεις για την ομάδα, που θα παρουσιάσει φέτος.

Παρ’ όλα αυτά η αποστολή της ΑΕΚ θα έχει μια σημαντική απουσία. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν θα την ακολουθήσει, διότι το πρωί της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας για τους αγώνες με Σερβία και Γεωργία. Ο Λούκα Μπάνκι και οι συνεργάτες του έκριναν πως ο διεθνής γκαρντ θα ήταν άσκοπο να ταξιδέψει την Πέμπτη για Σερβία και τη Δευτέρα να γυρίσει πάλι πίσω, οπότε προτίμησαν να τον αφήσουν στην Αθήνα. Εδώ ο Λαρεντζάκης θα προπονείται υπό την εποπτεία του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής, καθώς έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο Μπάνκι, λοιπόν, παίρνει μαζί του 14 παίκτες, καθώς στους 10 πιο έμπειρους που έχει στη διάθεσή του, πρόσθεσε και τέσσερις νεαρούς, που θα παλέψουν για μια θέση στην ομάδα. Οι 14 παίκτες είναι οι εξής: Μάλκολμ Γκρίφιν, Εξέβιερ Ράταν-Μέις, Βασίλης Ξανθόπουλος, Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Χάρης Γιαννόπουλος, Ντούσαν Σάκοτα, Γιόνας Ματσιούλις, Βινς Χάντερ, Βασίλης Καββαδάς, Τάιλερ Ρόμπερσον, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Γιάννης Αγραβάνης.

Η αποστολή δεν θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα, αλλά θα πάει πρώτα στο Βελιγράδι για να δώσει τα δύο πρώτα φετινά φιλικά με αντιπάλους τις Μέγκα Λεξ και Ερυθρό Αστέρα.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με το πρόγραμμα της προετοιμασίας από εδώ και στο εξής:

«Για το βασικό στάδιο προετοιμασίας ετοιμάζεται η ΑΕΚ.

Η αποστολή της κατόχου του Champions League και Κυπελλούχου Ελλάδος αναχωρεί αύριο (Πέμπτη, 30/08) και ώρα 10:45 για το Βελιγράδι, κι από κει οδικώς για το αθλητικό κέντρο του Ζλάτιμπορ, 230 χιλιόμετρα από τη σερβική πρωτεύουσα.

Η ΑΕΚ θα παραμείνει στις Δειναρικές Άλπεις έως τις 6 Σεπτεμβρίου και θα επιστρέψει στο Βελιγράδι, προκειμένου για τις φιλικές αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Μέγκα Λεξ (07/09) και τον Ερυθρό Αστέρα (08/09).

Οι υπόλοιποι φιλικοί αγώνες:

14/09, Λευκωσία (τουρνουά): Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

15/09, Λευκωσία (τουρνουά): Χίμκι– ΑΕΚ

16/09, Λευκωσία (τουρνουά): Μακάμπι – ΑΕΚ

23/09, Κωνσταντινούπολη: Μπάνβιτ – ΑΕΚ

25/09, Κωνσταντινούπολη: Μπεσίκτας – ΑΕΚ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ