Αναχώρησε για Σερβία η ΑΕΚ

Αναχώρησε για Σερβία η ΑΕΚ

Η αποστολή της ΑΕΚ «πέταξε» το πρωί της Πέμπτης (30/08) από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Βελιγράδι και εν συνεχεία θα μεταβεί οδικώς στο Ζλάτιμπορ, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης για τη Σερβία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.

Ο Λούκα Μπάνκι άφησε εκτός τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που την Τρίτη ενσωματώνεται στην Εθνική Ανδρών και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι μετά τις 20 Σεπτέμβρη.

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή αποτελείται από τους: Ντούσαν Σάκοτα, Μάλκολμ Γκρίφιν, Ξαβιέ Ρατάν- Μέις, Γιόνας Ματσιούλις, Χάουαρντ Σαντ- Ρος, Τάιλερ Ρόμπερσον, Βινς Χάντερ, Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Ξανθόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Μωραϊτης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Γιάννης Αγραβάνης.

Την αποστολή της ΑΕΚ ακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του Λούκα Μπάνκι, συζητώντας για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ