Παπαθεοδώρου: «Πιο έτοιμος από εμάς ο Ολυμπιακός»

Παπαθεοδώρου: «Πιο έτοιμος από εμάς ο Ολυμπιακός»

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ στάθηκε μετά την ήττα από τους Ερυθρόλευκους στην ετοιμότητά τους και το γεγονός πως ήταν πιο γρήγοροι και πιεστικοί από την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Μέτσοβο του ΠΑΟΚ με 103-76 στο πρώτο φιλικό του για τη φετινή σεζόν. Αυτό ήταν και το δεύτερο ματς της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου για την προετοιμασία της, παρά τις τρεις μέρες που έχει μαζευτεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα ο τεχνικός της, υποστήριξε μετά το παιχνίδι πως: «Είναι γεγονός ότι έχουμε αποφασίσει να παίξουμε δύο πολύ δυνατά φιλικά χωρίς να έχουμε συμπληρώσει όλοι ούτε τρεις ημέρες προετοιμασίας.

Θα πρέπει να δούμε την προσαρμοστικότητα των παικτών μας άμεσα και σε συνθήκες πολύ απαιτητικών αγώνων και δύσκολων αντιπάλων και ειδικά για τους νέους παίκτες της ομάδας μας.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο έτοιμος, πολύ πιο γρήγορος και πιεστικός σε ότι έκανε. Έχουμε πολύ δρόμο, αλλά και πολλή δουλειά μπροστά μας. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη μαχητικότητα πρώτα από όλα και μετά με τις προπονήσεις και το χρόνο που θα έχουμε να καλύψουμε το έδαφος, για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ