ΠΑΟ : Με Τόμας οι προπονήσεις (pics)

ΠΑΟ : Με Τόμας οι προπονήσεις (pics)

Ο Αμερικανός ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση του και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία

Με διπλές προπονήσεις ξεκίνησε απο σήμερα για τον Παναθηναϊκό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πορταριά του Πηλίου. Ο Τσάβι Πασκουάλ με τους συνεργάτες του έβαλαν τα… δύσκολα στους παίκτες του «τριφυλλιού» με τον Καταλανό να ανεβάζει την ένταση.

Το πρωί ο Ντεσόν Τόμας ακολούθησε πιο ελαφρύ πρόγραμμα, λόγω του προβλήματός του στη μέση, ενώ το βράδυ έκανε κανονικά ακολουθώντας χωρίς καμία ενόχληση το πρόγραμμα της ομάδας.

Είναι ασφαλώς το πιο κρίσιμο στάδιο της προετοιμασίας με τους παίκτες να «διαβάζουν» τους ρόλους τους, τον προπονητή να περνά τη φιλοσοφία του και τις μεταγραφές να εγκλιματίζονται στο καινούριο περιβάλλον. Ετσι λοιπόν ο Καταλανός δίνει ιδιαίτερη βάση την περίοδο αυτή και στην παραμικρή λεπτομέρεια με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

Το Σάββατο πάντως οι «πράσινοι» θα δώσουν ένα σημαντικό φιλικό, καθώς θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ, ενώ θα παίξουν με τον… συμπολίτη του. Άρης και Παναθηναϊκός λοιπόν θα αναμετρηθούν στο Πήλιο σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη, καθώς οι «πράσινοι» ανταποκρίθηκαν στην πρόταση του Άρη, ο οποίος είχε κενό στο πρόγραμμα των φιλικών του, μετά την ακύρωση των φιλικών που ήταν προγραμματισμένα με την Καρσίγιακα. Ο αγώνας με την τούρκικη ομάδα θα γινόταν στις 6 Σεπτεμβρίου στο Αλεξάνδρειο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ