Στο Μέτσοβο ο Άρης για φιλικό με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (pics)

Στο Μέτσοβο ο Άρης για φιλικό με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (pics)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Πειραιά, οι «κίτρινοι» θα επιστρέψουν στη βάση τους, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Άρης ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Καστοριά και πλέον μετέβη στο Μέτσοβο, όπου το Σάββατο (1/9) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε ένα δυνατό φιλικό. Θυμίζουμε πως ο Αυτοκράτορας θα δώσει ένα ακόμη ισχυρό τεστ, αυτή τη φορά με τον Παναθηναϊκό στις 4 Σεπτεμβρίου. Άλλωστε ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο έτοιμη την ομάδα του ενόψει των αγώνων με τη Ντιναμό Τιφλίδας για τα προκριματικά του Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ: «Τη τελευταία της προπόνηση στο κλειστό του Άργους Ορεστικού πραγματοποίησε σήμερα (31/08) το πρωί η ομάδα του ΑΡΗ. Ο Βαγγέλης Άγγελου έδωσε έμφαση στο κομμάτι της τακτικής, καθώς θεωρεί πολύ σημαντική την αφομοίωση της φιλοσοφίας του από τους παίκτες και γι’ αυτό επιμένει σε επιμέρους τομείς του παιχνιδιού. Μόνος του γυμνάστηκε ο Δημήτρης Βεργίνης, που αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού.

Η αποστολή του ΑΡΗ αναχώρησε πριν από λίγη ώρα για το Μέτσοβο, όπου αύριο (01/09, 13:30) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο δεύτερο φιλικό της αγώνα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Πειραιά, οι “κίτρινοι” θα επιστρέψουν στη βάση τους, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

*Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό το Μέτσοβο, ο Βαγγέλης Αγγέλου προσέφερε ως δώρα στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου “Limneon Resort & Spa”, Σάκη Λάσπα ένα αναμνηστικό με το Θεό του Πολέμου, δυο υπογεγραμμένες από τους παίκτες, φανέλες και μια μπάλα που έφερε κι αυτή τις υπογραφές των παικτών. Ο προπονητής της ομάδας μας ευχαρίστησε τον κ. Λάσπα για την εξαιρετική φιλοξενία και τις υπηρεσίες που παρείχε αυτός και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου στους “κίτρινους”, ενώ ο εκ των managers του “Limneon Resort & Spa” ευχήθηκε στον ΑΡΗ να έχει μια πετυχημένη σεζόν».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ