Τέσσερα «όχι» στον Πανιώνιο

Τέσσερα «όχι» στον Πανιώνιο

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, βρίσκεται προ αδιεξόδου, καθώς δεν μπορεί να βρει προπονητή!

Μπορεί να ξεκίνησε φουριόζος ο νέος ιδιοκτήτης του Πανιωνίου δηλώνοντας ότι τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στόχευε να ξεκινήσει προετοιμασία η ομάδα, σύντομα όμως διαπίστωσε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Και ήδη βρίσκεται μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, καθώς δεν μπορεί να βρει προπονητή!

Μετά το γρήγορο πρώτο «όχι» του Φώτη Τακιανού, που δεν θέλησε να αθετήσει τη συμφωνία του με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αρνητική απάντηση έδωσε και ο Κρις Χουγκάζ, παρότι από την πρώτη στιγμή ακούστηκε ότι αυτός ήταν το φαβορί, δεδομένου και του ότι προέρχεται από την οικογένεια του Πανιωνίου. Συζήτηση μαζί του έγινε, αλλά συμφωνία δεν επιτεύχθηκε.

Το ίδιο συνέβη και με τον Στέργιο Κουφό, παρά το γεγονός ότι και μαζί του είχε μια επισταμένη συζήτηση ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος. Όμως ο έμπειρος τεχνικός δεν πείστηκε από όσα άκουσε και είπε κι αυτός «όχι».

Ο Χριστοδουλόπουλος στράφηκε ξανά και στον Θανάση Σκουρτόπουλο, αλλά αυτός του είπε πως η απόφασή του να αποχωρήσει από τους «κυανέρυθρους» είναι αμετάκλητη, έτσι το μόνο όνομα που εξακολουθεί να ακούγεται είναι αυτό του Κύπριου Λίνου Γαβριήλ. Αλλά και στη δική του περίπτωση δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος.

Στο μεταξύ ο χρόνος περνάει και ο Πανιώνιος είναι στον αέρα. Και υπ’ αυτή την έννοια έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου στην επικείμενη Γ.Σ. της ΚΑΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ