Σαντ Ρος : «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα»

Σαντ Ρος : «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα»

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος μίλησε για τους στόχους της νέα σεζόν και τόνισε ότι η ομάδα θέλει να κερδίσει ακόμα περισσότερα από πέρσι.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος μίλησε για τους στόχους της ΑΕΚ τη νέα σεζόν και ξεκαθάρισε πως η Ένωση είναι διψασμένη για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι περιμένει ο Λούκα Μπάνκι από αυτόν: «Περιμένει αρκετά πράγματα από εμένα, γι’ αυτό και του είπα πως θα δίνω το 100% σε κάθε αγώνα και δεν χρειάζεται να ανησυχεί πια γι’ αυτό. Φαντάζομαι πως θέλει από εμένα να είμαι ηγέτης, όμως αυτό δεν είναι κάτι που το ζητάς, αυτό είναι κάτι που το δείχνεις κάθε μέρα. Να το δείχνεις στην προπόνηση, στους συμπαίκτες σου, εντός κι εκτός παρκέ. Είναι κάτι που δεν το έχω συνηθίσει. Σκοπεύω να είμαι αρχικά καλός άνθρωπος και αν είναι θα ακολουθήσει και αυτό».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Ελπίζω στο ίδιο που πέτυχε η ομάδα την περασμένη σεζόν. Έχουμε πολλή ενέργεια και θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα και ακόμα περισσότερα από πέρυσι. Όμως είναι πάντα δύσκολο, γιατί πλέον το ζητούν όλοι. Είναι κάτι που πρέπει να κάνεις. Είναι κάτι που είναι εκεί, καθώς όλα εξαρτώνται από τις νίκες και αυτό είναι μια πίεση και ένα βάρος που το μεταφέρεις. Εμείς μπορούμε μόνο να φανούμε έτοιμοι και να δώσουμε το καλύτερο δυνατό κάθε φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ