Προμηθέας : Εντυπωσιακά τα γήπεδα των Ακαδημιών (pics)

Προμηθέας : Εντυπωσιακά τα γήπεδα των Ακαδημιών (pics)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη προπόνηση των Ακαδημιών των Πατρινών για τη νέα σεζόν στα πανέμορφα καινούρια ιδιόκτητα γήπεδα του συλλόγου.

Δεν έχει να ζηλέψει πραγματικά τίποτα από τις μεγάλες ομάδες ο Προμηθέας Πατρών. Ειδικά σε θέματα Ακαδημιών, οι Πατρινοί είναι από τους πιο νοικοκυρεμένους συλλόγους, με όραμα και προοπτική.

Παράλληλα ο Προμηθέας διαθέτει στολίδια ιδιόκτητα γήπεδα για τους μικρούς επίδοξους μπασκετμπολίστες του, τα οποία μάλιστα άνοιξαν τις πόρτες τους αυτές τις μέρες.

Και η εικόνα μιλάει από μόνη της, καθώς τα γήπεδα είναι εντυπωσιακά.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη προπόνηση των Ακαδημιών του Προμηθέα για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 στα νέα ιδιόκτητα γήπεδα του Συλλόγου. Τα νέα γήπεδα γέμισαν από τα χαμόγελα και την πληθωρική παρουσία των νεαρών αθλητών/τριών των Ακαδημιών και όλοι στην μεγάλη οικογένεια Προμηθέα αισθάνθηκαν περηφάνια για το νέο «σπίτι» του Συλλόγου, μια αληθινή μπασκετική κυψέλη.

Πραγματικά εντυπωσιασμένοι έμειναν γονείς και φίλοι των αθλητών, που πέρα από τις ευχές για τα νέα γήπεδα, εξέφρασαν το θαυμασμό για τα νέα προπονητήρια. Παράλληλα, εμφανής ήταν η ικανοποίησή τους για την ευκαιρία που παρέχεται πλέον ώστε να προσφερθεί υψηλής ποιότητας προπόνηση, καθώς οι προπονητές μπορούν, απερίσπαστοι, πια, να δουλέψουν με τον ιδανικό αριθμό παιδιών ώστε το παραγόμενο αποτέλεσμα της προπόνησης να είναι το βέλτιστο δυνατό.

Παρόν, φυσικά, όλο το προπονητικό staff, που συγκροτείται από 11 προπονητές, μ’ επικεφαλής τον Ανδρέα Μελιγδή, που πλαισιώνεται από τους Νίκο Νάκη, Κώστα Τζαμάκο, Νίκο Τσεμπερλίδη, Δημήτρη Αγγελόπουλο, Θάνο Λουκόπουλο, Κώστα Κατοχιανό, Παναγιώτη Καπερώνη, Γεώργιο Σταματόπουλο, Γιάννη Τσούνα και Κατερίνα Λαμπροπούλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ